Volg ons op Pinterest


Volg ons op Instagram

Let op! Het bezoekadres op de Prinsengracht is per 1 juli ’20 gesloten.
De galerie is wel gewoon telefonisch en  online te bereiken.
 

De nieuwe locatie van het atelier aan de Parallelweg 7, 1948 NK Beverwijk is bovendien op afspraak te bezoeken.

 

Galerie Stam specialiseert zich in hedendaagse realistische kunst uit binnen- en buitenland en laat binnen dat kader een zo breed mogelijk scala zien. De huiskamerachtige sfeer biedt bij uitstek de gelegenheid om in alle rust van het tentoongestelde werk te genieten. Extra dimensie is dat er bij Galerie Atelier Stam aan kunst wordt gewerkt. Het woord atelier zegt het al; hier wordt door diverse artiesten kunst gecreëerd. Altijd leuk om over de schouder van de schilder of beeldhouwer een blik in de kunstkeuken te kunnen werpen. Vrijwel alle direct betrokken kunstenaars werken ook in opdracht naar wensen en ideeën van de cliënt. Er kan uit een keur van artiesten en al hun verschillende stijlen en technieken gekozen worden om werk te laten vervaardigen. In feite is alles mogelijk; portretten, stadsgezichten, stillevens, grafisch en illustratief werk, beelden en objecten etc.

Al vanaf de start in 1999 is de doelstelling van Galerie Atelier Stam het tentoonstellen van hedendaagse realistische kunst in al zijn facetten maar ook juist bij opdrachten bemiddelen tussen kunstenaar en klant. Vrijblijvend advies is standaard en zo kan er bijvoorbeeld onder het genot van een drankje rustig gefilosofeerd worden over het te maken kunstwerk en welke kunstenaar het beste voor een bepaalde opdracht benaderd kan worden. Kunst hoeft zeker niet elitair te zijn, de betrokken artiesten zijn in eerste instantie ambachtsmensen, vaklui die desgewenst ook echt iets over hun werk en werkwijze kunnen en willen vertellen. Razend interessant natuurlijk voor iedereen die meer van het kunstenaarsvak te weten wil komen.

Een immer groeiend aantal kunstliefhebbers weet Galerie Atelier Stam te vinden. Gewoon om kunst te kijken of te kopen, maar ook juist voor het plaatsen van een opdracht. Met name de indrukwekkende groep niet gesubsidieerde kunstenaars spreekt natuurlijk tot de verbeelding. Begeleiding en advies maken het plaatje compleet. De betrokkenheid tijdens het werk en de nazorg, bijvoorbeeld assistentie bij het plaatsen van het werk of het maken van een lijstkeuze, maken de service compleet.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u uiteraard gewoon binnenlopen of met ons een afspraak maken. U bent van harte welkom!